Tjenester

Master-service, din leverandør og servicepartner til storkjøkken og vaskeri.

Privat Bedrift

Daikin varmepumper

Vi leverer og monterer varmepumper og luftrensere fra Daikin.

Daikin har et komplett sortiment av luft-til-luft og luft-til-vann varmepumper som er spesialtilpasset det kalde norske klimaet. Vi installerer varmepumper som er utviklet for å gi deg den perfekte temperatur i ditt hjem.

Våre produkter

Kjøl- og fryseanlegg

Master-Service er totalleverandør av kjøle-og fryseromløsninger. Vi leverer og installerer anlegg raskt og effektivt. Ved nybygg og rehabilitering bistår vi gjerne med vår kompetanse og ekspertise som en prosjekteringspartner. Vi kan også tilby skreddersydde løsninger i samarbeid med vår markedsledende leverandør Thermocold.

Bedrift

Vi har alt du trenger til storkjøkkendrift og vaskeri. Vi tilbyr komplette løsninger til storkjøkken og vaskerier for proffmarkedet

Utstyr til storkjøkken

Vi selger, monterer og vedlikeholder alle typer utstyr og maskiner til storkjøkken. 

I tillegg leverer og monterer vi alle type kjøl- og fryserom inkl. aircondition.

VASKERIMASKINER

Vi leverer og monterer vaskerimaskiner fra Miele Professional

I samarbeid med våre leverandører skreddersyr vi løsninger for borettslag, hoteller og helseinstitusjoner. Vi utfører også service og reparasjoner på alle typer vaskerimaskiner. Vi er best på Miele Professional, men har også erfaring fra flere andre merker.

Miele professional logo
Illustrasjon, Kjølerom

Temperatur logging

Mattilsynets forskrifter krever kontinuerlige temperaturmålinger på fryserom på over 10 kvadratmeter. Mye tyder på at alle kjøle- og fryserom vil få krav om det samme. Målingene må registreres, noe som krever oppfølging. Vårt loggsystem et ideelt verktøy for å løse dette.

Illustrasjon

Ettersyn og service

Vi tilbyr ettersyn og service på alt av storkjøkkenmaskiner, kjøle- og fryseanlegg og vaskerier. Ved ettersyn får kunden en rapport om tilstanden på det utstyret som er gjennomgått. Rapporten kan benyttes som dokumentasjon i internkontroll for mat, som skal foretas hvert år.